Recenzije

9,0
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
9,3
Udobnost
8,7
Lokacija objekta
8,5
Sadržaji
8,8
Osoblje
9,6
Omjer cijene i kvalitete
9,1

Recenzije

    Vinka
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,1
    3. travnja 2018.
    Intezivna buka iz susjednih soba do kasno u noć
    Osobje ljubazno i ugodno,čisto i uredno
    Gorana
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    19. ožujka 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ksenija
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    12. prosinca 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    29. studenog 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Slavko
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    11. studenog 2017.

    Jako smo zadovoljni

    Cistoca objekta smjestaj i ljubaznost osoblja
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    30. listopada 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    9. listopada 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    5. listopada 2017.

    Sve ok.

    Antun
    de

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    19. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ines
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    29. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Hodocasnica
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    25. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Anamarija
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    12. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    31. srpnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    The Cad
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    5. listopada 2017.

    Welcome and helpful hosts and a good nights sleep - Thank you!

    Very friendly and helpful hosts. On arrival provided a welcome drink and a map of the area showing the key areas. Optional breakfast of Tea/coffee, juice, bread, jam, honey, cheese, ham and scrambled eggs for 4Euro pp. 10 minute walk or 1 min drive into the centre of Medjugorje. Provided breakfast at 6.30am for us one morning and an evening snack for others that arrived late. Very quite location and a good nights sleep.
    Erlis
    al

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    17. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    ro

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    14. rujna 2017.
    Next to a busy road, so windows closed during the night is a must for some of the rooms.
    Friendlily staff. Good WiFi.
    Patricia
    us

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    21. kolovoza 2017.

    Medjugorje and its people are so wonderful and holy. The Blessed Moth and Jesus are felt everywhere

    It was 100 degrees when we were there in late July and the room air conditions were ok.
    We loved living with the family and they were very helpful giving us rides into town for a small fee. They were incredibly gracious but the English was a bit of a challenge but we got by. The homemade food from their organic garden was delicious especially the fruit and tomatoes.
    Margaret
    us

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    10. kolovoza 2017.

    A good base for visiting all Medugorje has to offer.

    Nothing
    Closeness to the holy site. Super nice and friendly hosts. They offered us a bottle of wine for the evening :), a map with all the sites and arranged a transport to the Dubrovnik airport.
    KAREN
    us

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    10. kolovoza 2017.

    WONDERFUL PROPERTY-GREAT STAY!

    This is an amazing property. Ante and his family are so gracious and wonderful hosts. They provided bicycles and maps; we were able to cycle around the village. It was a wonderful place to stay, all around.-- very clean, inviting, close to the town center but not so close as to be hectic or crowded. The breakfast, with fresh eggs and homegrown vegetables, was amazing. I give this property my highest recommendation. Lovely, lovely, lovely!
    Tamas
    hu

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    8. kolovoza 2017.
    The place is more distant from town. A taxi should take you there, or you can request a pickup.
    Staff very friendly.
Učitavanje recenzija